Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SOLIN Privremena regulacija prometa u Ulici don Frane Bulića

SOLIN Privremena regulacija prometa u Ulici don Frane Bulića

Radovi na aglomeraciji

Zbog radova na izgradnji vodovodne mreže u sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture Aglomeracije Split - Solin, rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje i vodoopskrbe grada Solina i općina Podstrana, Klis i Dugopolje', od danas je na snazi privremena regulacija prometa u solinskoj Ulici don Frane Bulića. Onemogućen je tranzitni promet autima, autobusima i teretnim vozilima. Isključivo je dozvoljen promet vozilima gradilišta te iznimno stanarima, hitnim službama i javnom prijevozu. Pješački promet kroz zonu izvođenja radova bit će u svakom trenutku omogućen.
Radovi će trajati 20 dana.

'Molimo građane, koji žive istočno i zapadno od zone izvođenja radova, da Ulicom Don Frane Bulića idu od zone odvijanja radova, odnosno prema istoku i zapadu kako je na grafici prikazano.

Molimo da građani koji žive unutar zone odvijanja radova minimalno koriste dio trasa koje su dio gradilišta (žute zone)', poručuje se.

Radovi će se izvoditi u Ulici Don Frane Bulića od kućnog broja 124A do Kaštelanske ulice br. 1 i u Ulici Don Frane Bulića od kućnog broja 97 do kućnog broja 89. Izvodit će se radovi na kolničkoj konstrukciji te AB radovi (lokacija pored hotel Salona Palace). Sljedeće faze radova će se najavljivati kroz medije i putem obavijesti.

'Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova', poručuje investitor.

Vaša reakcija na temu