Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Startup Dalmatia Meetup 'Kako do rezultata uz ograničeni budget?'

Startup Dalmatia Meetup 'Kako do rezultata uz ograničeni budget?'

Danas u coworking prostoru tech huba Digitalna Dalmacija

Danas u 18.45 sati organizira se prvi veliki događaj u novootvorenom Županijskom Tech Hubu Digitalna Dalmacija - Startup Dalmatia Meetup, u coworking prostoru tech huba Digitalna Dalmacija u Splitu u Ulici Ruđera Boškovića 25 na Splitu 3.

- Naša panel rasprava, pod nazivom 'Kako do rezultata uz ograničeni budget?', namijenjena je startup zajednici, malim poduzetnicima te svima zainteresiranima za prodaju i marketing, a okupit će istaknute stručnjake iz industrije:

Ivan Bračić, konzultant za globalni razvoj poslovanja i marketing u IT industriji, govorit će o go-to-market strategijama za B2B kompanije.

Mario Dadić, viši predavač na Sveučilišnom Odjelu za stručne studije u Splitu i poduzetnik, podijelit će iskustva iz akademskog i poslovnog svijeta.

Ivan Jerkić, voditelj marketinga za ecommerce brendove Hedera i Apipet, podijelit će svoja bogata iskustva iz growth marketinga s više od deset godina rada u industriji - poručuju iz Digitalne Dalmacije.

Panel će pružiti priliku za raspravu o izazovima s kojima se suočavaju startupi i male tvrtke, te ponuditi praktične savjete i primjere alata koji se mogu primijeniti u prodajnim i marketinškim kampanjama unatoč ograničenim resursima.

Vaša reakcija na temu