Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Stranac pijan vozilom krivudao po cesti od Makarske do Baške Vode

Stranac pijan vozilom krivudao po cesti od Makarske do Baške Vode

Imao je 2,58 promila

Policija je jučer zaprimila dojavu kako jedno vozilo na Jadranskoj magistrali, od Makarske do baške Vode, krivuda po cesti, odnosno ne drži prava i prelazi u suprotnu traku. 

Pokušali su ga zaustaviti, ali se vozač oglušio na njihove znakove i nastavio vožnju dok nije zaustavljen na području Baške Vode. Utvrđeno je kako vozilom upravlja 22-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,58 promila. Osim toga, nije bio vezan, a nije se ni zaustavio na znakove policije.

'Vozač je uhićen i nad njim je provedeno istraživanje nakon čega je odveden na Općinski prekršajni sud. U optužnom prijedlogu zatraženo je da se odredi zadržavanje zbog mogućnosti ponavljanja prekršaja, te da mu se uz kaznu izrekne zabrana korištenja strane vozačke dozvole na području Hrvatske s obzirom na to da se radi o stranom državljaninu', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu