Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: Studenti prve generacije studija Sveučilišta u Splitu u Makarskoj su stekli titule magistri/e hotelijerstva i gastronomije

FOTO: Studenti prve generacije studija Sveučilišta u Splitu u Makarskoj su stekli titule magistri/e hotelijerstva i gastronomije

Diplomske radove su obranili 23. rujna

Prije točno šest godina u Makarskoj je studij Hotelijerstva i gastronomije započela prva generacija studenta Sveučilišta u Splitu. Uspješno se noseći s izazovima koji su svojstveni svakom novom početku, sada s ponosom ubiru prve plodove svoje ideje i ustrajnosti.

Naime, u ponedjeljak 23. rujna sedam studenata iz prve generacije, obranom svojih diplomskih radova, steklo je zvanje sveučilišnog magistra/e hotelijerstva i gastronomije.

To su: Đina Bešker, Lucija Jakir, Anamaria Jerončić, Petra Laušić, Marijana Matišić, Gloria Pivčević i Vittorio Šimić. Čestitke novim magistrima i svima koji su u im u tome pomogli, a ponajprije njihovima najbližima i njihovim profesorima. 

'Sretno im bilo kuda  god ih život vodio!', poručili su im sa Sveučilišta.

Vaša reakcija na temu