Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović TELL ME: Želite balans između poslovnog i privatnog života? Splitska tvrtka nudi prijavu na puno radno vrijeme za šest sati rada

TELL ME: Želite balans između poslovnog i privatnog života? Splitska tvrtka nudi prijavu na puno radno vrijeme za šest sati rada

Naša ekipa provela je jedan dan u pozivnom centru, pogledajte videozapis

Nezadovoljan si na svom poslu, nemaš ga, tražiš svoj prvi posao, student si i želiš vlastitu zaradu - ovo je prilika za tebe. Splitska tvrtka Tell me d.o.o., zbog povećanog obujma posla, traži nekoliko agenata za mjesto prodajnog savjetnika u pozivnom centru. 

Odlučili smo ih posjetiti jer nas je zaintrigirao njihov oglas. Prethodno iskustvo u sličnim poslovima vam uopće nije potrebno, niti je uvjet. Nude prijavu na puno radno vrijeme za šest sati rada, uz pauzu od pola sata, neradne nedjelje i blagdane.

- Nudimo kvalitetnu višednevnu edukaciju prije početka rada uz konstantno mentorstvo u daljnjem radu, prijateljsku, veselu i timsku atmosferu, što će vam rado potvrditi svi zaposlenici - dodala je Ivana Roso.

Naime, posao agenta nosi sljedeća zaduženja - kontaktirate korisnika i predstavljate mu proizvode i usluge mobilnog operatera Telemach Hrvatska, a za to ne trebate posebno obrazovanje. 

- Sve što trebate je želja i volja za radom, a sve drugo nama prepustite. Tražimo veselu, komunikativnu i motiviranu osobu, koja želi steći neke nove komunikacijske vještine i koja voli dinamičnu atmosferu i timski rad - poručila je voditeljica Željana Škaričić, koja kaže kako je iskustvo u telefonskoj prodaji velika prednost, ali nije uopće nužno.

Ova splitska tvrtka nudi fiksnu plaću, odlične bonuse i druge motivirajuće dodatke.

- Prosječna mjesečna neto plaća u 2024. godini iznosila je 1250 eura. Imamo i posebne 'poklone' za naše zaposlenike - 'dijelimo' jedan tjedan četiri radna sata, a drugi deset. Znači prijava je na puno radno vrijeme, jedan tjedan radimo 30, a drugi 36 radnih sati - objašnjava voditelj Ivan Kamber, koji ističe kako zaposlenici imaju i dodatke na plaću - poput božićnica i drugih nagrada.

Uz sve navedeno, ekipa, team building, rođendanska 'slavlja' su ono što je Vinka zadržalo već dvije godine na ovom poslu.

- Posao je dinamičan, malo se radi, malo odmara, a puno se priča ha,ha. Uvijek ima svega, a posebno smijeha. Kada dođemo u ured u 8 sati imamo sastanak, nakon što definiramo plan za taj dan kreću pozivi. U 10 i 30 sati je pauza. Sve ovisi o rezultatu, pa nekada znamo završiti i prije 14 sati. Odnosno, popodnevna smjena je od 14 do 20 sati. Dakle, odlično radno vrijeme, plaća i ekipa su prednosti ovoga posla - smatra Vinko Bilobrk.

Nikola Munitić je student pa mu fleksibilno radno vrijeme itekako ide u prilog, dok je Andrea Matutinović došla u tvrtku Tell me kako bi tek privremeno radila, ali...

- Tri godine sam već tu i toliko mi je dobro da ne mislim mijenjati ništa. Ostajem zauvijek - iskreno će Andrea, a s njom se složila Anamarija Brnić.

- Meni je dobro što posao ne nosim kući. Kada završiš posao možeš biti što poželiš. Recimo, u ja sam u slobodno vrijeme tiktokerica.

Radno vrijeme odgovara i samohranoj majci Josipi, koja ovdje radi dvije godine.

- Samohrani sam roditelj pa uz šestosatno radno vrijeme stignem sve, posvetiti se svom djetetu, ali i svim svojim drugim obvezama. Atmosfera je odlična i ovdje bih ostala, kako se kaže, do mirovine - iskreno će Josipa Ančić.

Tvrtka posluje od ožujka 2018. godine, kada se zatvorila slična tvrtka.

- Dosta nas je radilo za sličnu agenciju koja se ugasila, a kako ne bi ljudi otišli na Zavod za zapošljavanje odlučili smo pokrenuti vlastitu tvrtku i pokrenuti našu priču. Sada imamo preko 30 zaposlenih, a u planu nam je doći do 50 - zato i tražimo nove kolege. U ovih sedam godina poslovanja kontinuiramo rastemo i razvijamo se, zato su i naši zaposlenici zadovoljni. Imaju balans između privatnog i poslovnog života, na posao dolaze s osmijehom i za svoj rad su adekvatno plaćeni. Ovo nije moje, ovo je naše, mi smo kao jedna velika obitelj i rušimo predrasude o pozivnom centru - zaključio je vlasnik Marko Miljak.

Kako se prijaviti?

Ako vas je zainteresirao ovaj oglas - prijavit se možete na e-mail: posao@tellme.hr.

Što smo još doznali u pozivnom centru Tell me- pogledajte u videozapisu.

@dalmatinskiportal ’TELL ME’ Želite balans između poslovnog i privatnog života? Splitska tvrtka nudi prijavu na puno radno vrijeme - za šest sati rada Naša ekipa provela je jedan dan u pozivnom centru @TellMe Hrvatska i saznala detalje… #posao #callcenter #tellme #split #dalmacija #agent #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu