Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tommy je pristupio Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura

Tommy je pristupio Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura

Pravovremeno je započeo s dvojnim iskazivanjem cijena na prodajnim mjestima

Tommy, maloprodajni tržišni lider jadranske Hrvatske, je pristupio Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura kao službene valute i zamjenu kune eurom.

Etički kodeks definira postupanje poslovnih subjekata u procesu uvođenja eura kao službene valute, a u tom procesu osobito je značajna uloga maloprodajnih lanaca.

Tommy je pravovremeno započeo s dvojnim iskazivanjem cijena na prodajnim mjestima, u 'web shopu' kao i u svojim promotivnim materijalima.

I ovim pristupom Tommy pokazuje dodatnu transparentnost u svom poslovanju i jamči provedbu načela etičkog kodeksa kako bi cijeli tranzicijski proces bio pouzdan i transparentan za kupce, priopćeno je iz Tommyja.

Vaša reakcija na temu