Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Tommy Tommy pokrenuo kampanju 'Novi početak, nove avanture'

Tommy pokrenuo kampanju 'Novi početak, nove avanture'

Kroz aktivnosti društveno odgovornog poslovanja nastoji pružiti potporu onima kojima je najpotrebnija

U ponedjeljak, 9. rujna, započela je nova školska godina, a prvi dan u školi uvijek je poseban trenutak za učenike i za roditelje. Nakon što je svim zaposlenicima - roditeljima 'prvašića' - omogućen dan plaćenog dopusta na dan početka nastave, Tommy je pokrenuo kampanju 'Novi početak, nove avanture' koja obuhvaća nekoliko važnih aktivnosti i događanja vezanih za početak školske godine.

Najvažniji je događaj ove kampanje posjet Centru za odgoj i obrazovanje 'Slava Raškaj' - Split koji pruža usluge djeci i mladeži te odraslim osobama s poteškoćama u razvoju. Programi koje Centar obuhvaća su predškolski odgoj, odgoj i obrazovanje u osnovnoj i srednjoj školi kao i druge radne aktivnosti, fizikalne terapije i slično.


Svim školarcima (osnovno i srednjoškolsko obrazovanje) koji pohađaju bilo koji razred Centra 'Slava Raškaj' u sjedištu u Splitu i u odjelu Kamenmost (općina Podbablje) Tommy je, u suradnji s Hajdukom, povodom prvog dana škole uručio prigodne Tommy poklon-pakete u pratnji maskote Rica koji se uz kraće druženje i fotografirao s njima te im uručio i prigodne poklone iz novog Hajdukovog školskog asortimana.

Tommy kroz aktivnosti društveno odgovornog poslovanja nastoji pružiti potporu onima kojima je najpotrebnija. I tijekom godine sudjeluje u nizu aktivnosti i projekta humanitarnog karaktera, posebno u onima koje se odnose na dobrobit djece i mladih.

Vaša reakcija na temu