Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Elsemargriet from Pixabay TRAGEDIJA KOD ZADRA Poginuo vozač traktora

TRAGEDIJA KOD ZADRA Poginuo vozač traktora

Naložena je obdukcija

U nedjelju, 27. listopada oko 14.20 sati u mjestu Nadin prilikom upravljanja traktorom smrtno je stradao 80-godišnjak.

'Na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid, a prema rezultatima očevida sumnja se da je 80-godišnjak na lokalnoj cesti upravljao neregistriranim traktorom prije stjecanja prava na upravljanje te je u vožnji na nizbrdici iz zasad neutvrđenih razloga došlo do otkazivanja rada mjenjača uslijed čega je u nekontroliranom kretanju traktor udario u podvožnjak, pri čemu je vozač iz traktora pao na tlo te preminuo na mjestu događaja.

Nad tijelom stradalog muškaraca naložena je obdukcija, a o događaju će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno izvješće', javlja PU zadarska.

Vaša reakcija na temu