Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TRAŽITE POSAO? Evo atraktivnih raspoloživih radnih mjesta

TRAŽITE POSAO? Evo atraktivnih raspoloživih radnih mjesta

Donosimo spisak otvorenih natječaja u 10 tvrtki

Ako želite pronaći posao, posjetite posao.hr - tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

Leder & Schuh d.o.o. traži prodavača (m/ž) za HUMANIC trgovinu u TC Mall of Split. Poslodavac nudi rad u smjenama, školovanje u digitalnoj akademiji, popuste za djelatnike, robne bonove i premije za prodajne rezultate. Prijavite se putem linka do 30. rujna 2024.

Telenerg-inženjering d.o.o. traži inženjera elektrotehnike (m/ž) - projektanta za rad u Zagrebu ili Splitu. Kandidat treba imati fakultetsku diplomu iz elektrotehnike, znanje engleskog jezika i poznavanje MS Office paketa. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 25. rujna 2024.

Teampool personal service gmbh traži električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1) te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nude se plaća od 2200 € do 2700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetna radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31. prosinca 2024.

GRAWE Hrvatska d.d. traži procjenitelja - likvidatora šteta na motornim vozilima (m/ž) za rad u Splitu i suradnika u odjelu za korisnike (m/ž) u Makarskoj. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, edukaciju, božićnicu, bonuse i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 23. rujna 2024.

Hervis d.o.o. traži zamjenika voditelja odjela (m/ž) za rad u City Centeru One, Split. Poželjni su trgovačko obrazovanje i iskustvo u maloprodaji, ali nisu uvjet. Nude se redovita isplata plaća, bonusi, osposobljavanje i druge pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 30. rujna 2024.

Vetti Group d.o.o. traži recepcionera (m/ž) za rad u Zagrebu i Splitu. Nude se rad u dinamičnom okruženju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. Prijavite se putem linka do 30. rujna 2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. traži više kandidata za novootvorene pozicije za rad u Splitu. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stalno zaposlenje, popust za zaposlenike, trinaestu plaću, prigodne nagrade i obuku. Prijavite se putem linka do 30. rujna 2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu i Splitu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, prosječnu plaću od 1050 € neto, dva slobodna dana u tjednu te pristup online platformi za učenje stranih jezika. Prijavite se putem linka do 4. listopada 2024.

Coordinatio d.o.o. traži agenta za rad na računalu u Splitu.  Kandidati trebaju imati osnovno znanje rada na računalu i poznavati njemački i/ili nizozemski jezik (poželjno, minimalno razina B). Nudi se ugovor na neodređeno, uz početnu plaću od 1000 do 1200 € neto. Prijavite se putem linka do 26. rujna 2024.

Deltron d.o.o. traži inženjera strojarstva - suradnika tehničke podrške za rad u Splitu. Kandidat treba biti diplomirani inženjer strojarstva, poznavati AutoCAD i MS Office te aktivno koristiti engleski jezik. Prednost imaju kandidati s vozačkom dozvolom B kategorije. Prijavite se putem linka do 1. listopada 2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Vaša reakcija na temu