Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U PETAK Zbog asfaltiranja zatvara se cesta Dugopolje - Koprivno

U PETAK Zbog asfaltiranja zatvara se cesta Dugopolje - Koprivno

Aglomeracija Split - Solin

U sklopu projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split - Solin, trenutno se izvode opsežni radovi koji imaju ključnu ulogu u poboljšanju sustava vodoopskrbe i odvodnje. Radovi su obuhvaćeni Ugovorom P4, koji nosi naziv 'Rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje i vodoopskrbe Grada Solina i Općina Podstrana, Klis i Dugopolje'.

'Zbog završnih radova asfaltiranja u petak, 25. listopada, od 8 do 18 sati lokalna cesta LC 67076 (Dugopolje – Koprivno), odnosno dionica od dijela koji prolazi ispod autoceste A1 do ulaza u naselje Koprivno, bit će zatvorena za sav promet.
Zahvaljujemo unaprijed na razumijevanju i strpljenju', poručuju investitori.

Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split – Solin investicija je ukupne vrijednosti 321.282.030,49 eura, a od ukupno prihvatljivih troškova koji iznose 14.871.019,40 eura, 10.113.715,18 eura, odnosno 68,01 % financirat će se bespovratnim sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda. Preostalih 4.757.304,22 eura sufinancirat će se nacionalnim sredstvima.

Provedbom ovog projekta, ispunit će se EU standardi u vodno-komunalnim djelatnostima, odnosno ispunit će se zahtjevi Direktive o pročišćavanju komunalnih otpadnih voda 91/271/EE u aglomeraciji Split-Solin i 2. Direktive o kvaliteti vode namijenjene za ljudsku potrošnju 98/83/EZ kroz osiguranje povećanja pokrivenosti vodoopskrbnom mrežom.

Vaša reakcija na temu