Ubijen Crnogorac kojega su povezivali s Pukanićevim ubojstvom

Ubijen Crnogorac kojega su povezivali s Pukanićevim ubojstvom

Miloš Peruničić je kod sebe imao bosanske dokumente

Crnogorac Miloš Peruničić (41), porijeklom iz Bara, ubijen je jučer u Marbelli, piše portal 24sata. Kako javljaju španjolski mediji, ubijen je pred brojnim svjedocima dok je šetao. 

Peruničiću je prišao muškarac odjeven u mornarsko odijelo u utorak oko 14 sati i u njega ispalio nekoliko hitaca i nakon toga s mjesta zločina pobjegao na motoru.

Motiv ubojstva nije poznat, a Peruničić je kod sebe imao bosanske dokumente. Njega se inače dovodilo u vezu s ubojstvom Ive Pukanića, vlasnikom Nacionala, koji je ubijen 2009. godine. Peruničić je u vrijeme Pukanićeva ubojstva robijao u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, zbog velike pljačke 'Delta banke' u Beogradu, piše Kurir.

- Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, sudjelovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravomoćno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršitelj ubojstva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubojstvo vlasnika Nacionala - kaže izvor Kurira. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(66771, "");
Pregledaj komentare