Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Uhvatili ga pijanog za volanom pa u postaji vrijeđao policajce

Uhvatili ga pijanog za volanom pa u postaji vrijeđao policajce

Zaustavljen je 36-godišnjak

Splitska policija je jučer, oko 2.45 sati, zaustavila vozilo kojim je upravljao 36-godišnjak. Utvrdili su da vozi pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, alil i da nije položio vozački ispit. 

Kod sebe nije imao osobnu iskaznicu kao niti jedan drugi identifikacijski dokument na temelju kojeg bi se mogao utvrditi njegov identitet. Doveden je u službene prostorije da bude zadržan do otrježnjenja. Međutim, tamo je neprestano je na ružan i vulgaran način vrijeđao i omalovažavao policajce. 

'Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je uz prometne prekršaja ostvario obilježja i prekršaja iz čl. 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja iz  Zakona o osobnoj iskaznici.

Nakon što se otrijeznio, prekršajno je obrađen i uz optužni prijedlog odveden na sud. Zatraženo je da mu se izrekne 30 dana zatvora, 5 tisuća eura novčane kazne i zaštitna mjera upravljanja vozilom u trajanju od  9 mjeseci', poručuje policija.

Vaša reakcija na temu