Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UOČI POČETKA NASTAVE: Osmoljetka Plokite dva puta u 15-ak dana na meti vandala

UOČI POČETKA NASTAVE: Osmoljetka Plokite dva puta u 15-ak dana na meti vandala

Ravnateljica je obavijestila policiju

Osnovna škola Plokite u protekla dva tjedna bila je dva puta meta vandala, a oba slučaja su prijavljena policiji. Ukradene su kamere, a nedugo zatim  razbijeno je i staklo. Zaštitarska firma je javila ravnateljici osmoljetke Marijani Smoje o krađi četiri kamere.


 - Istoga dana, po primitku informacije od zaštitarske tvrtke da su četiri kamere razbijene i otuđene obavijestili smo policiju, koja je došla odmah po dojavi.

U drugom slučaju, razbijeno je prozorsko staklo. Također smo tražili intervenciju policije - kazala je ravnateljica.

Iako je fasada često išarana i treba 'popravke', do sada nije bilo ovakvih razmjera štete, krađe i razbijanja.

Ravnateljica je promptno obavijestila i Grad.

- Dobili smo  podršku od strane pročelnika. Izražavamo žaljenje zbog ovakvih situacija i zajedno ćemo poduzeti sve što je u našoj mogućnosti da se ovakvi događaji ne ponove - zaključila je ravnateljica.

Vaša reakcija na temu