Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/YouTube VANDALIZAM Usred dana uništavali dio osmoljetke Split 3 koja se obnavlja, evo video

VANDALIZAM Usred dana uništavali dio osmoljetke Split 3 koja se obnavlja, evo video

Zbog incidenta će se angažirati zaštitari i pojačati ophodnja

Nakon gotovo pola stoljeća uređuje se Osnovna škola Split 3, energetski se obnavlja. Dok radnici hvataju rokove završetka, u subotu popodne, dok je gradilište mirovalo, skupina mladića se popela preko skele, uništavala materijal, bacala boje, razbijala što im se našlo pred rukom. I nogama. 

Incident se dogodio usred bijela dana, ali je netko snimio što se odvijalo, na temelju čega je i pozvana policija. Reagirao je i ravnatelj osmoljetke Jure Kunac, vidno razočaran ponašanjem mladosti. Apelirao je da takve stvari ne rade i da budemo svi sretni zbog ulaganja. Uvjeren je da se ne radi o učenicima koji pohađaju tu osnovnu školu, ako je suditi prema snimci. 

- Razočarala me ta potreba da se uništava, bez razloga, nešto novo. Ne mogu doći sebi i da takvo što rade danju, bez srama. Čisti vandalizam. Zahvaljujem građanima koji su reagirali - rekao nam je ravnatelj.

Ubuduće će angažirati zaštitare koji će čuvati gradilište dok nema radnika. U dogovoru s policijom, trebale bi biti i pojačane ophodnje.


Vaša reakcija na temu