Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Ivan Rakitić poziva na Race for the cure

VIDEO Ivan Rakitić poziva na Race for the cure

Trči se u nedjelju

Veliki broj ambasadora i ambasadorica i ove godine podržava Race for the cure, koja je već godinama prepoznata kao jedan od glavnih događaja u Hrvatskoj tijekom listopada. Ovaj mjesec ružičaste boje posvećen je borbi protiv raka dojke u sklopu kojeg se organiziraju brojni javnozdravstveni događaji sve kako bi se podigla svijest o važnosti ranog otkrivanja te redovitih preventivnih pregleda.

Ove godine utrku su podržali, glumice Ecija Ojdanić, Nives Ivanković i Ana Gruica Uglešić, pisac i kolumnist Bruno Šimleša, redatelj Ivan Leo Lemo, predsjednik Uprave Telemach Hrvatska Adrian Ježina, urednica i voditeljica središnjeg Dnevnika HRT-a Nika Marjanović Zulim, pjevači Luka Nižetić, Izabela Martinović, Marko Pecotić Peco i Silvia, HRT-ovi voditelji Mirta Šurjak i Šime Kovačević, voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić, dizajnerica Monika Sablić, influenserica Sonja Dvornik, fitness trenerica Renata Lovrinčević Buljan i brojni drugi.

Među ambasadorima važno mjesto ima i HNK Hajduk Split, a svojom podrškom se priključio i jedan od igrača, Ivan Rakitić, koji je sve pozvao na utrku u nedjelju.

- Pozivam vas sve na utrku za borbu protiv raka dojke u nedjelju, 6. listopada u 11 sati na Rivi - da budemo svi skupa - rekao je Rakitić.

Još uvijek se možete registrirati na www.raceforthecure.eu i dati podršku osobama koje se liječe od karcinoma dojke.


Vaša reakcija na temu