Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO KOJI POKAZUJE RAZMJERE KATASTROFE: Donosimo snimku od Bena do Instituta, pogledajte što se radilo u 'zabranjenoj' zoni Marjana

VIDEO KOJI POKAZUJE RAZMJERE KATASTROFE: Donosimo snimku od Bena do Instituta, pogledajte što se radilo u 'zabranjenoj' zoni Marjana

Prvi put možete pogledati u kakvom je stanju Marjan nakon radova

Donosimo vam video od Bena do Instituta, dijela Marjana koji je bio zabranjen za prolaz dok su se odvijali radovi. Prvi put možete pogledati u kakvom je stanju Marjan i steći razmjere katastrofe. Vidjeli smo i kako se izvlače stabla traktorom na sajlu, puteve kojima je prolazio traktor, podsjećamo, bez elaborata. 


Firma Matima project iz Delnica ostat će raditi sigurno do sredine svibnja, sprema se aneks ugovora jer do konca travnja neće biti završen posao. Predsjednik Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan dr.sc. Mirko Ruščić otkrio nam je i da je oko 5.000 stabala posječeno, a da se doznačavanje nastavlja. 

Poviše vatrogasnog puta još ima dosta bolesnih stabala...


Vaša reakcija na temu