Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VUCO REVOLTIRAN BRZINOM OBJAVE MOKRENJA Snimka namještena

VUCO REVOLTIRAN BRZINOM OBJAVE MOKRENJA Snimka namještena

'Sve ono što je negativno i nebitno brzinom munje se širi'

HSS-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Siniša Vuco, nakon što su svi mediji objavili snimku kako mokri nasred ulice i poručuje da cvijeće treba zalijevati, snimio je video-priopćenje za medije. Tvrdi da je snimku namjestio i namjerno plasirao u javnost.

Evo što je poručio:

- Obraćam se svim građanima i građankama Hrvatske. Evo opet sam uspio dokazati s jednom namještenom snimkom kako svi mediji, naročito oni zagrebački kada je ono negativno i nebitno u pitanju u stotinkama sekunde se mjeri brzina objave tog materijala, kada je u pitanju grad Split i ljudi, ovaj put ja. 

E sad šta. A kada pet dana, s balkona, govorim o programu Siniše Vuce za grad Split, afimativno za naše ljude, onda nisi dobar, naročito za zagrebačke medije. E, pa drago mi je što sam uspio dokazati kako u ovoj našoj domovini sve ono što je negativno i nebitno brzinom munje se širi, a afirmativno, lijepo, pozitivno nikako da ugleda svjetlo dana. 

Pratite Sinišu Vucu i program HSS-a, zaključio je Vuco.


Vaša reakcija na temu