Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay ZBOG SUMMITA U SRIJEDU Dubrovčani se upozoravaju na zastoje u prometu

ZBOG SUMMITA U SRIJEDU Dubrovčani se upozoravaju na zastoje u prometu

Policija moli da ne koristite svoja osobna vozila, ako nije neophodno

Tijekom održavanja Summita Ukrajina - Jugoistočna Europa, koji se održava u srijedu, 9. listopada u Dubrovniku, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Ravnateljstvom policije provoditi će posebne mjere osiguranja.

'Obavještavamo građane da će u srijedu 9. listopada dolaziti do privremenih zastoja na prometnicama od Zračne luke Ruđer Bošković do hotela smještaja stranih delegacija koje će prisustvovati navedenim skupovima kao i u zoni stare gradske jezgre.

Policija će voditi računa da se promet najavljenih datuma odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja u gradu.

Zbog očekivanih gužvi u prometu ovim putem želimo zamoliti građane da u srijedu 9. listopada ne  koriste svoja vozila, osim ako im to nije neophodno.  

Ovim putem građane također molimo za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu te ih ujedno pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu