Foto: Screenshot Bivša Miss Universe Hrvatske zablistala u predivnoj vjenčanici od 15 tisuća kuna

Bivša Miss Universe Hrvatske zablistala u predivnoj vjenčanici od 15 tisuća kuna

Mia Pojatia udala se za Filipa Žaju

Nimalo tradicionalna svadba pod svodom od lampica izgledala je više nego čarobno na luksuznoj lokaciji u Zagrebu!

Bivša Miss Universe Hrvatske - Mia Pojatina kolekciju nakita podebljala je vjenčanim prstenom! Pred 240 uzvanika zaklela se na vječnu ljubav zaručniku Filipu Žaji nakon tri godine veze!

Svečana ceremonija započela je dolaskom šest djeveruša nakon kojih je Mia u pratnji oca došetala do Filipa! Dva koktel majstora i vrhunski DJ učinili su sve da ova proslava postane dan za pamćenje!

'Meni je bila trema u trbuhu, ali sad kad smo si rekli "da" sad je stvarno sve u redu! Cijeli dan očekuješ to, očekuješ taj događaj, taj formalni dio da prođe, ali bilo je lijepo, sad je malo splasnula napetost pa možemo uživat, ali bilo je super i do sad!', rekla je za Exkluziv.

No svima je za oko zapela Mijina vjenčanica otvorenih leđa ukrašena sitnim kristalima! Za ovakvu kreaciju trebalo je izdvojiti 15 tisuća kuna!

'Vjenčanica je inače od Mije Kutur, kod nje sam je našla doslovce kad sam je vidjela, kad sam je obukla prvi put zaljubila sam se i to je bilo to, počela sam plakat, naježila sam se!', rekla je Mia. 

A uzvanici su se itekako naježili kad je na pozornicu izašla violončelistica Ana Rucner koju su mladenci angažirali kao gosta iznenađenja! Na bubnjevima ju je pratio partner Marko Duvnjak koji je zajedno sa Anom napravio nezaboravan show. Zabava na otvorenom trajala je puna dva sata, a nakon što su se kamere ugasile tulum do ranih jutarnjih sati preselio se u luksuznu salu!

Među brojnim gostima našla se i bivša missica i pjevačica Kristina Bralo koja bi uskoro mogla Mijinim stopama. nakon samo tri mjeseca veze zaručila se za bivšeg mistera turizma Mateja Cvitanovića - i to pola godine nakon prekida sa bivšim hrvatskim reprezentativcem Davorom Šukerom.

'Zaručnik, kako mi je to sad čudno, do prije par dana je bio dečko, baš mi je to sve nerealno, ali privikavam se i drago mi je, presretna sam', rekla je Kristina Bralo te dodala: 'Ja sam još sva u šoku i pod dojmom, baš sam se iznenadila, čak je i kleknuo što je rekao da neće nikad, malo su mu se tresle noge, malo se zbunio, a i ja sam plakala, baš je bilo lijepo!'.

No nije Kristina jedina koja smo sreli na ovom vjenčanju! Bila je tu i bivša missica Hrvatske Katarina Mamić kao i njene kolegice Paula Puškaš i Lućana Mirko. Sve one cijelu su večer uživale u vrhunskim delicijama koje su se našle na meniju.

'Imat ćemo show cooking stanicu malo sa paštom, malo sa pršutom, malo sa morskim plodovima, u principu zastupili smo sve vrste da zadovoljimo i vegetarijansko i vegansko, a o slatkom da ne govorim, šećer uvijek dolazi na kraju! Ovdje neće biti ni janjetine ni gulaša, sasvim jedna drugačija interaktivna priča sa gostima i sigurno će se svima svidjeti', komentirala je Sabina Jalšić za Exkluziv.

Baš tako je i bilo! Mia i Filip u novo životno poglavlje ušli su sa stilom, a mi im želimo još puno zajedničkih godina! Sretno!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(109661, "");
Pregledaj komentare
29