Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Teo Begović FOTOGALERIJA: Otvoren međunarodni Sajam vjenčanja Split

FOTOGALERIJA: Otvoren međunarodni Sajam vjenčanja Split

Obići ga možete danas do 20 sati i sutra od 10 do 19 sati

U hotelu Le Meridien Lav otvoren je međunarodni sajam vjenčanja Split, koji je izazvao velik interes posjetitelja, posebno mladenaca i poslovnih ljudi. Predstavlja se više od 200 brandova, usluga i proizvoda povezanih s industrijom vjenčanja.

U glamuroznom prostoru na dvije etaže, predstavljaju se saloni vjenčanica i muških odijela te obrtnici bez kojih bi jedan od najvažnijih dana u životu bio nezamisliv, poput pekara, fotografa, zlatara, cvjećara, dekoratera i ostalih. 


Posjetitelji mogu vidjeti i najnovije trendove poput Food Cornera, odabrati inovativnu rasvjetu za plesni podij, neonske natpise, večernje haljine, ukratko, sve za vjenčanja na jednom mjestu i po sajamskim cijenama.

Fotogalerija: Međunarodni sajam vjenčanja Split | foto: Nikola Brboleža

Ulaz je slobodan za sve, a sajam je otvoren danas do 20 sati i sutra od 10 do 19 sati. 

Sve informacije možete pronaći pronaći na službenoj web stranici i Instagramu.

Vaša reakcija na temu