Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Teo Begović Međunarodni sajam vjenčanja Split: Provjerili smo što se nudi mladencima

Međunarodni sajam vjenčanja Split: Provjerili smo što se nudi mladencima

Otvoren je još danas do 19 sati

Međunarodni sajam vjenčanja Split okupio je izlagače koji predstavljaju novitete iz svijeta vjenčanja na dvije etaže hotela Le Meridien Lav. Tijekom jučerašnjeg dana, velik broj mladenaca obišao je glamurozni prostor u potrazi za detaljima kojima će oplemeniti svoj poseban dan.

Voditeljica projekta i osnivačica branda M RICH DESIGN, Maja Bat Bojčić, zadovoljna je, kaže, iznimnim odazivom, ali i ponudom koju su izložili mahom lokalni obrtnici, mladi poduzetnici i žene poduzetnice:

'Sve najbolje iz industrije smo uspjeli okupiti na jednom mjestu i što je najvažnije radi se o našim ljudima čiji su proizvodi i usluge konkurentni na najvišem nivou. Od luksuznih automobila, preko dizajnera nakita i vjenčanica ili specijaliziranih slastičara, do proizvođača i prodavača inovativnih scenskih rekvizita, svi su pomogli da ovogodišnji sajam opravda epitet najposjećenije manifestacije početka godine'.

Posjet sajmu omogućava mladencima da izbliza pregledaju i usporede različite modele vjenčanog prstenja, za što je bio poseban interes jer zlatari i dizajneri izlažu bogatu ponudu klasičnih i modernih vera, različitih materijala i dizajna te pružaju informacije o vrstama metala i dragog kamenja, koji zadovoljavaju i najzahtjevnije ukuse.

'Evo upravo smo odabrali prsten, bio nam je zadnji čas i super je što smo odmah ovdje mogli odradit i graviranje, a mislim da ćemo pronaći i druge stvari koje još nismo definirali', rekla nam je Kristina, jedna od posjetiteljica sajma, dok je njezin budući suprug Matej, kaže, zapeo odmah na ulazu kod izloženih automobila.

Posjet sajmu posjetiteljima pruža priliku da pregledaju, usporede i razgovaraju s izlagačima kako bi pronašli savršene elemente za vjenčanje te je odlična prilika za inspiraciju. Cvjećari prikazuju aranžmane, bukete i dekoracije, koji daju dašak luksuza svakom događaju, dok agencije za organizaciju vjenčanja pružaju informacije o uslugama, nudeći neprocjenjive savjete.

Posjetiteljima su posebno atraktivni dizajneri vjenčanica i odijela, koji predstavljaju najnovije kolekcije, ali i slastičari specijalizirani za vjenčane torte zbog vrhunskih umjetničkih kreacija i široke palete okusa.

Poseban motiv većine mladenaca s kojima smo razgovarali su, naravno, sajamski popusti, koji u kombinaciji s nevjerojatnom ponudom, pružaju jedinstvenu priliku da po najboljoj cijeni riješe sve organizacijske dileme, kojih, kada su vjenčanja u pitanju, može biti mnogo. 

Dodajmo kako je sajam otvoren još danas do 19 sati, ulaz je slobodan, a sve informacije možete pronaći i na službenoj web stranici i Instagramu.

Vaša reakcija na temu