Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Ginekolog koji je nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice u KBC-u Osijek dobio je otkaz

Ginekolog koji je nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice u KBC-u Osijek dobio je otkaz

Prošlog tjedna je otvorio bolovanje

Ginekolog koji je u veljači nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice u KBC-u Osijek dobio je otkaz. Odluka o otkazivanju ugovora o radu donijeli su danas, priopćili su iz osječkog KBC-a.

'KBC Osijek zatražio je dostavu nepravomoćne presude Županijskog suda u Osijeku od 8. veljače 2024. godine te je Županijski sud istu dostavio 11. rujna, na temelju koje je pokrenut disciplinski postupak protiv liječnika.

Nadalje, KBC Osijek je putem elektroničke pošte zaprimio upit novinarke o navodno novom neprimjerenom ponašanju liječnika tijekom pregleda te je također pokrenut disciplinski postupak. Nakon pokrenutih disciplinskih postupaka te uvažavajući okolnosti i činjenice, donesena je gore navedena odluka', navode iz Ravnateljstva KBC-a Osijek, prenosi 24sata.

Ginekolog je prošlog tjedna otvorio bolovanje.

Vaša reakcija na temu