Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Grad Dubrovnik U Dalmaciji se otvara novi dom za stare i nemoćne

U Dalmaciji se otvara novi dom za stare i nemoćne

Ragusa može primiti 48 umirovljenika

Dom za starije osobe 'Ragusa' dobio je uporabnu dozvolu čime je ispunjen važan preduvjet za početak rada ove ustanove socijalne skrbi i prvog novog doma za starije osobe koji je u Dubrovniku izgrađen nakon više od 50 godina. 

Prije objave natječaja za primanje prvih korisnika potrebno je ishoditi rješenje nadležnog odjela Dubrovačko-neretvanske županije o početku rada, poručuju iz dubrovačke gradske uprave

'Rekonstrukcijom i uređenjem doma hotelskog tipa u Gružu i izgradnjom Centra za starije ispod Opće bolnice, a koja je u tijeku, većinom će se zadovoljiti potrebe smještaja dubrovačkih umirovljenika, što je jedna od najvažnijih mjera ove gradske uprave usmjerenih na podizanje kvalitete života i skrbi za sugrađane treće životne dobi', ističu dubrovački gradski oci.

Domom u Gružu, koji predviđa smještaj 48 umirovljenika u 32 smještajne jedinice, kao i onim ispod Opće bolnice, upravljat će javna ustanova socijalne skrbi 'Dom za starije osobe Ragusa'.

Vaša reakcija na temu