Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Josip Ninković Čašica razgovora s Tanjom Mravak

Čašica razgovora s Tanjom Mravak

Zavirite u Zinfandel ovog četvrtka u 19.30 sati i priuštite si večer smijeha i druženja

Nakon zanimljive večeri s Dejanom Nemčićem koji je ispunio intimnu atmosferu restorana Zinfandel emocijama pa smo na kraju predavanja imali osjećaj kao da smo svi za jednim stolom poput kakvog obiteljskog okupljanja, slijedi Čašica razgovora s Tanjom Mravak.

Ova simpatična i duhovita učiteljica, edukacijska rehabilitatorica i spisateljica, zabavit će vas svojim pričama o putovanjima, prijateljstvu i svakodnevici. Njezin vedri pogled na svijet i aktualna zbivanja odlično će upotpuniti i čaša vina ili dvije. 


- Pripremila sam nove priče o putovanjima i prijateljstvu, priče koje su nastale u trenutku i prepune su dogodovština,  a opet nove i drugačije od onih do sada ispričanih splitskoj publici - najavila je Tanja.

A prvog četvrtka u ožujku, u Zinfandel stiže Domagoj Jakopović - Ribafish s pričom o aktualnom projektu RokOtok kojim želi potaknuti djecu, mlade i roditelje na kvalitetnije provođenje slobodnog vremena u razgovorima i igri. 

Ulaz na Čašice razgovora je slobodan, cijene pića su snižene. Rezervacije na broj 021 355 135.


Vaša reakcija na temu