Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Dženan Lončarević sluša i s guštom izvodi dalmatinske pop balade

Dženan Lončarević sluša i s guštom izvodi dalmatinske pop balade

Održat će koncert u Lisinskom

Splitsku je publiku oduševio ovogodišnjim nastupom na 64. Splitskom festivalu gdje je maestralno izveo pjesmu vječnog Olivera 'Ća će mi Copacabana', a ususret prvom solističkom koncertu kojeg će održati 11. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog,  u Zagrebu, Dženan Lončarević je otkrio da upravo dalmatinske balade najradije sluša, a za svoju publiku izvodi i covere onih njemu najdražih. 

Kako zvuče Dženanove obrade Olivera i Gibonnija poslušajte ovdje: 


'Važno mi je da ljudi u mojoj glazbi prepoznaju dušu, emociju, a upravo to i ja prepoznajem u predivnim  pop baladama Olivera Dragojevića ili Gibonnija od kojih sam neke i obradio te na svoj način, kao cover izvedbe, predstavio publici na svom YouTube kanalu', istaknuo je Lončarević čija glazbena karijera traje gotovo 20 godina i gradio ju je korak po korak, prošavši put od sviranja u klubovima do samostalnih koncerata u velikim dvoranama diljem regije. 

Nakon rasprodanih koncerata u Sava Centru i dvije MTS dvorane u Beogradu, dvije rasprodane Skenderije u Sarajevu, rasprodanog  Stadiona malih sportova u Podgorici te drugih velikih koncerata, ovaj pop glazbenik publici planira priuštiti nezaboravnu večer i u Lisinskom za kojeg kreira posebnu set listu te najavljuje kako će izvesti svoje brojne hitove s pet do sada objavljenih albuma. 

Vjerujem u nas, Laku noć, Odavde do neba, Dao sam ti srce, Čuješ li samo su neke od pjesama koje će publika pjevati uglas s glazbenikom kojemu je najveća ljubav – gitara, a ističu ga i kao jedan od najljepših muških glasova u regiji. 

'Nadam se u budućnosti i koncertu u Splitu i drugim dalmatinskim gradovima jer ako ćemo govoriti u pravom smislu te riječi, ja sam polu Dalmatinac. Majka mi je Dalmatinka, rođena je u Kninu. U mojoj se kući oduvijek slušala ta vrsta glazbe pa sam ju upijao od djetinjstva, a s godinama kao da dublje prepoznajem tu mediteransku emociju, tu melankoliju i s lakoćom ju prenosim svojoj publici', izjavio je te dodao da se nada ostvariti i suradnju s Tončijem Huljićem čiji glazbeni trag neizmjerno cijeni, a njegov utjecaj i doprinos glazbenoj sceni regije smatra nemjerljivim.


Vaša reakcija na temu