FESTIVAL GOLDEN HORN Proslava Bolske fjere uz Vatru, Vanillaz, Marka Knighta i Sigmu

FESTIVAL GOLDEN HORN Proslava Bolske fjere uz Vatru, Vanillaz, Marka Knighta i Sigmu

Bloski klub 585 najavio je manifestaciju koja će se održati od 1. do 5. kolovoza

Festival Golden Horn održat će se od 1. do 5. kolovoza u bolskom klubu 585, a na Brač stižu Mark Knight, Tom Bug, Sigma, Vanillaz i grupa Vatra. 

Festival će otvoriti Mark Knight, DJ i producent koji je drugi najprodavaniji Beatport umjetnik svih vremena, s više od osam No.1 singlova. Njegova karijera traje više od desetljeća, a unatoč velikom uspjehu, brojnim nagradama i nominacijama poput Grammyja, nikada se nije odmarao na lovorikama već je kao jedan od najcjenjenijih igrača u industriji nastavio pomicati granice i postavljati nove standarde svake godine. Osim brojnih hitova, Knight stoji iza uspješnog Toolroom Radija koji doseže više od 13,5 milijuna ljudi u 60 zemalja diljem svijeta. Na platformi iTunes Toolroom Radio nedavno je uvršten među 20 najutjecajnijih podcasta, na temelju broja pretplatnika. Njegovi su nastupi u klubovima Space i Amnesia na Ibizi jedni od najposjećenijih, a u 585 stiže 1. kolovoza.


Dolazak drum & bass DJ dua Sigma najavljen je prošlog tjedna. Britanci Cameron Edwards i Joe Lenzie koji se kriju iza ovog poznatog imena nastupit će 3. kolovoza, a nakon nastupa na glavnim pozornicama festivala diljem svijeta uključujući Glastonbury, Bestival, Reading & Leeds, Creamfields, SW4, Pukklepop i Sziget, bit će ih pravi užitak vidjeti na pozornici jednog od najljepših klubova na Mediteranu. Hitovi Nobody To Love, Changing, Higher, Glitterball i Coming Home u kojoj surađuju s Ritom Orom, samo su neke od istaknutih pjesama s albuma Life koje će zasvirati pred domaćom publikom. 

Festival će braniti i jake domaće snage. Tako će 4. kolovoza DJ pult preuzeti najuspješniji elektronički dvojac u regiji Vanillaz. Marko Bucić i Miha Pajk sve se češće mogu vidjeti na pozornicama najpoznatijih festivala diljem svijeta, a njihov posljednji singl Gold službena je pjesma ovogodišnje kampanje 585 Cluba. Nastupili su i na glavnoj pozornici festivala ULTRA Europe, a ove će godine ponovno nastupiti na ULTRA festivalima u Singapuru i Koreji. 


Festival Golden Horn zatvorit će grupa Vatra koja na Bol stiže 5. kolovoza. Peteročlani bend iz Virovitice nedavno je obilježio velikih 20 godina djelovanja na domaćoj i regionalnoj sceni. Dosad su objavili čak devet albuma i osvojili su brojne nagrade.

Jedan je od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj, Tom Bug, nastupit će 2. kolovoza. Ovaj nagrađivani DJ i producent svirao je u najboljim klubovima u Hrvatskoj kao što su Revelin, Central Club i Carpe Diem, a može se pohvaliti s izdanjima na Blacksoul Music, Flashmob, Simma Red, All About House i drugim uspješnih labelovima. S više od 17 godina djelovanja, Tom pokazuje vještinu, muzikalnost te zaraznu energiju, spajajući sve vrste plesne glazbe u svojim setovima. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14