Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA Koncertom Darka Rundeka u Gradini završeno solinsko kulturno ljeto

FOTOGALERIJA Koncertom Darka Rundeka u Gradini završeno solinsko kulturno ljeto

Publika je cijelu večer pjevala i plesala s bendom

U rasprodanoj Gradini sinoć je zatvoreno Solinsko kulturno ljeto koncertom Darka Rundeka. Nastup je iz opravdanih razloga kasnio pola sata jer se čekalo da na Gospinu otoku završi Papa fest tako da ne bi došlo do ometanja te manifestacije.

Uz Darka Rundeka pjevača i gitariste u ekipi su bili Roko Crnić bas gitarist, Silvio Bočić bubnjar, Miro Manojlović vibrafonist, Igor Pavlica trubač te svestrana Ana Kovačić koja je uz saksofon još svirala ukulele i bas gitaru u nekim pjesmama. 

Nakon prve dvije pjesme publika je ustala i cijelu večer plesala i pjevala zajedno s bendom. Posebno bi istaknuli odličan sklad Igora i Ane koji su svojom svirkom oduševili prisutne kao i cijela ekipa. Posjetitelji su tako mogli čuti pjesme 'Uspomena', 'Grane', 'Ruke', 'TV-man', 'Uzalud pitaš', 'Put u sumrak', 'Znak', 'Kuba', 'Sejmeni', 'Ena', 'Bi mogo da mogu', 'Makedo', 'Apokalipso', 'Šal od svile' i druge.

Vaša reakcija na temu