Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTO/VIDEO Pogledajte najbolje trenutke slavljeničkog koncerta Psihomodo popa

FOTO/VIDEO Pogledajte najbolje trenutke slavljeničkog koncerta Psihomodo popa

Četrdeset godina proslavili su u Splitu, Gobac i društvo prštali energijom

Kultni punk rock sastav Psihomodo pop dao je publici na Gripama svoju pozitivnu energiju, kojom pršti već četiri desetljeća. Okrugli rođendan proslavili su u svom stilu pred splitskom publikom, koja je s njima više od sat i pol pjevala u glas, a najvjernijim fanovima priuštili su vrhunac rock and roll i punk iskustva s prepoznatljivim potpisom.

Pjesme kratke, brze i poletne, energija na vrhuncu kao da su na početku svoje karijere držala je publiku rasplesanu i raspjevanu od prvog do zadnjeg takta.

Večerašnji koncert održali su u sklopu turneje 'Vjerujem u čuda', a frontmen Davor Gobac prisjetio se prvog nastupa u Splitu '83.

- To je bilo u podrumu strojarske škole, nastupili smo kao predgrupa Zvijezdama, a danas nakon 40 godina sviramo u dvorani. Neki čudan osjećaj da je već toliko vremena prošlo - kazao je odlično raspoložen Gobac.

Publika je uživala u hitovima bez roka trajanja kao što su 'Frida', 'Ramona', 'Nebo', 'Kad sam imao 16', 'Telegram sam', 'Osjećam se haj’, ‘Natrag u garažu’ i mnogim drugim pjesmama koje su obilježile karijeru dugu 40 godina.

Vaša reakcija na temu