Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Glazbenik se našalio na račun roditeljstva

Glazbenik se našalio na račun roditeljstva

Neprospavane noći poznate su mnogima

Ecija i Goran Belošević postali su roditelji koncem prošle godine. Bivša radijska voditeljica te PR stručnjakinja i glazbenik postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Leo. Od tada neprestano na svojim društvenim mrežama pokazuju kako izgleda život nakon dolaska prinove.

Jučer je Ecija obavijestila fanove o njegovoj prvoj šetnji. Malenog Lea odjenula je u jaknicu u obliku medvjedića, a dok ga je vozila u kolicima, on je spavao u kolicima.

- Prva šetnja - napisala je na storyju.

Podsjetimo, Ecija je fanovima priznala kako je imala vrlo težak porod, od kojeg se dugo vremena morala oporavljati.

Sve joj je lakše bilo uz njezinog supruga Gorana koji je, barem sudeći po njihovim objavama, njena najveća podrška. Jutros se na svom Instagramu našalio kako biti roditelji uopće nije stresno, a u programu za obradu fotografija sebe je postarao. Belošević je tako jutros osvanuo sijed i stariji koju godinu, ali podsjetimo ga da često kažu da djeca vrijede svake neprospavane noći.


Vaša reakcija na temu