Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marković: Sazvana je sjednica Odbora za pomorstvo na temu stanja u Jadroliniji

Marković: Sazvana je sjednica Odbora za pomorstvo na temu stanja u Jadroliniji

Nabrojala je i teme o kojima će se raspravljati

Ivana Marković, supetarska gradonačelnica i SDP-ova saborska zastupnica predala je prošli tjedan zahtjev za sazivanje tematske sjednice Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu na temu: 'Stanje u Jadroliniji i sigurnost trajektnog prometa u Hrvatskoj'. Sada je obavijestila javnost kako je poznat datum njenog održavanja.

'Kao potpredsjednica Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu, zajedno sa još 4 supotpisnika od ukupno 13 članova, prošli tjedan smo predali zahtjev za sazivanje tematske sjednice Odbora za pomorstvo, promet i infrastrukturu sa sljedećim dnevnim redom: 

- Stanje u Jadroliniji i sigurnost trajektnog prometa u Hrvatskoj

Teme koje želimo otvoriti s ovom sjednicom su upravljanje  strateškom državnom tvrtkom, izigravanje i nepoštivanje vlastitih natječajnih uvjeta kod nabavke kupnje loših rabljenih plovila, problematičan sustav održavanja tih plovila koji očito ugrožava sigurnost putnika i naravno temeljno pitanje zašto se zapravo dešavaju ovi kvarovi u proteklom periodu kojima smo i sami svjedoci.

Sukladno našem zahtjevu i poslovniku sjednica je sazvana za četvrtak, 12.09. u 12.00 sati.

O nadležnom Odboru više možete pročitati na linku, a o pozivu na linku', poručila je.


Vaša reakcija na temu