Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Instagram Hana Huljić o majčinstvu: Uživam u svakom trenutku s Albom, unijela je nešto posebno u naš život

Hana Huljić o majčinstvu: Uživam u svakom trenutku s Albom, unijela je nešto posebno u naš život

'Znam da će brzo narasti'

Hana Huljić Grašo govorila je o majčinstvu. Petar Grašo i ona 2022. postali su roditelji djevojčice Albe.

'Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život', rekla je Hana za IN magazin. Mnogo joj, kaže, pomažu dvije bake.

Hana napominje da je sretna što Alba odrasta u obitelji punoj ljubavi.

'To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh', dodala je.

Hana i Petar vjenčali su se u veljači 2022. u Splitu.

Vaša reakcija na temu