Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Info zona prima strane volontere

Info zona prima strane volontere

Bit će angažirani na kreiranju informativnih sadržaja za mlade

Info zona je zadovoljila stroge kriterije oznake kvalitete Europskih snaga solidarnosti te će narednih godina ugošćavati međunarodne volontere. Prilika je to da i mladi Splićani pozovu svoje prijatelje iz susjednih zemalja na desetomjesečni boravak u Splitu.

- Međunarodnim volonterima koji će aktivno doprinositi radu Info zone osigurat ćemo smještaj, prehranu i džeparac. Bit će angažirani na kreiranju informativnih sadržaja za mlade te na organiziranju događanja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih pa ih očekuju brojne prilike za učenje i druženje. Već u studenom 2024. ugostit ćemo prvog volontera ili volonterku iz Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine ili Srbije. Preporučite ovu jedinstvenu priliku svim mladima koji zadovoljavaju kriterije objavljenog natječaja - poziva Lina Vuletić iz Info zone. 

Natječaj je otvoren do kraja rujna, a životopis i motivacijsko pismo potrebno je poslati na lina@infozona.hr. Više informacija dostupno je na infozona.hr.

Vaša reakcija na temu