Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić IZLOŽBA U GKMM-u: 'Stipe i Viki - 50 godina prijateljstva i najvećih alpinističkih uspjeha'

IZLOŽBA U GKMM-u: 'Stipe i Viki - 50 godina prijateljstva i najvećih alpinističkih uspjeha'

Donosimo i detaljan program za ovaj tjedan

U Gradskoj knjižnici Marka Marulića u utorak će se u 18 sati otvoriti izložba 'Stipe i Viki - 50 godina prijateljstva i najvećih alpinističkih uspjeha', nakon čega će  Viki Grošelj i Stipe Božić održati predavanje o svojim zajedničkim usponima na najviše vrhove svijeta.

Izložba je predstavljena slovenskoj javnosti sredinom siječnja u Slovenskom planinarskom muzeju u Mojstrani, a sada stiže i u Split.

Stipe Božić i Viki Grošelj poznata su i jedna od najdugovječnijih hrvatsko-slovenskih alpinističkih veza. Ova izložba predstavlja pedeset godina njihovog zajedničkog djelovanja, prijateljstva i alpinističkih dosega.

U nastavku donosimo i program za ovaj tjedan.


Vaša reakcija na temu