Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MK Free Riders Klis Još jedan uspjeh dalmatinskih bajkera: Udruga Vjeruj i djeluj dobila vrijedno ortopedsko pomagalo

Još jedan uspjeh dalmatinskih bajkera: Udruga Vjeruj i djeluj dobila vrijedno ortopedsko pomagalo

Innowalk large robot stigao u Split

Bajkeri velikog srca ne miruju! U splitsku udrugu Vjeruj i djeluj stiglo je neophodno ortopedsko pomagalo. Riječ je o gotovo 33 tisuća eura vrijednom Innowalk large robotu za čiju su kupnju dalmatinski bajkeri prikupili pet tisuća eura.

'Još jednom zahvaljujemo svima na odlično organiziranim akcijama, našim bajkerima, donatorima i ljudima dobre volje koji su nam nesebično pomagali posljednjih pet godina. Innowalk large robot neophodan je u rehabilitaciji i terapiji nepokretnih i slabo pokretnih osoba i uvjeren sam kako će biti od velike pomoći našim korisnicima', rekao je Andrija Lipanović, predsjednik udruge Vjeruj i djeluj.

Kliški Free Ridersi, kaštelanski klubovi Sjene, Uspomena i Quantum i splitski Vukovi Samotnjaci uvijek su spremni pomoći.

'Veliko hvala svim ljudima dobre volje koji se su se uključili. Posebno bih zahvalio članovima naših klubova, ali i brojnim prijateljima koji su nam se pridružili u postizanju plemenitog cilja i koji su i prošlog tjedna uskočili i donirali deset tisuća eura za pomoć u liječenju petnaestogodišnjeg Filipa Leme. Najavljujemo nove akcije i uvijek smo spremni pomoći', poručio je Mijo Smodlaka, predsjednik Moto kluba Free Riders.

Vaša reakcija na temu