Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr Kim Kardashian stiže u naše susjedstvo: Otkriveni detalji posjeta reality zvijezde

Kim Kardashian stiže u naše susjedstvo: Otkriveni detalji posjeta reality zvijezde

Ima dugu listu posebnih zahtjeva

Srpski mediji objavili su da Kim Kardashian stiže u Beograd ovog lipnja i otkrili detalje njezinog posjeta.

Prema izvorima koji su upoznati sa situacijom, Kim u Beograd dolazi s djecom, a razlog za to je otvaranje prve prodavaonice njenog modnog brenda 'Skims' u glavnom gradu Srbije.

Također, njoj u čast bit će organizirana proslava na ekskluzivnom mjestu, prenosi Nova.rs.

Izvor spomenutog medija otkrio je da će Kim u Beogradu ostati dva dana, a dolazi iz Njemačke gdje će sa sinovima ispratiti utakmicu u sklopu Europskog prvenstva, odnosno onu koju će reprezentacija Srbije igrati protiv Engleske 16. lipnja.

Kako se dalje navodi, ona će u Srbiju doputovati privatnim zrakoplovom i bit će smještena u predsjedničkom apartmanu luksuznog beogradskog hotela. Osim osobnog osiguranja koje će doći s njom, Kim će imati dodatno osiguranje koje će je pratiti 24 sata.

Navodno je imala posebne zahtjeve i želje, a istaknula je da svakako želi posjetiti Hram Svetog Save, ali i Kalemegdan. Zamolila je organizatora da u stanu uvijek ima svježeg cvijeća, ali i da joj kao 'mamac' u svakom trenutku bude dostupno 10 različitih automobila kako bi izbjegla paparazze. Izvor spomenutog medija rekao je i da Kardashian u Pariz ide iz Beograda.

Nije prvi put u Srbiji

Kardashian je Srbiju prvi put posjetila 2017. godine kada je s bivšim suprugom Kanye Westom, prijateljima i ekipom kanala Travel 1 posjetila prirodni rezervat Uvac kako bi snimila emisiju o ljepoti prirode.

'Malo ljudi zna da je Kim bio u našoj zemlji. Imali smo je priliku vidjeti, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lijepo i kulturno. Vidjelo se da je oduševljena prirodom i boravkom u Srbiji. Poslužio sam joj pitu koju sam pripremio, kao i gulaš, ali nije htjela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće – rakiju. Ona je lijepa žena, ugodna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom', rekla je Slavka Nikolić koja ju je ugostila.

Vaša reakcija na temu