Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot HRT Konstrakta se vratila iz Italije, progovorila je o tremi i planovima, a dotakla se i Hrvatske

Konstrakta se vratila iz Italije, progovorila je o tremi i planovima, a dotakla se i Hrvatske

'Osjetila sam najveću podršku od naših susjeda'

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta stigla je u Beograd i progovorila o dojmovima nakon Eurovizije. 

Ana je kazala kako je osjetila najveću podršku susjeda. 

- Osjetila sam najveću podršku od naših susjeda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lijepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli - kazala je za Kurir te je otkrila da je u polufinalu imala tremu. 

- Jesam, imala sam, mislim da se to i vidjelo. Kada sam sjela na onu stolicu srce mi je malo jače kucalo nego što treba i drugačiji je potpuno zvuk, pa kad sam čula sebe u malom mozgu, malo sam se zbunila, ali sam se snašla kasnije. 

Našalila se i da su joj daljnji planovi da bude nevidljiva. 

- Umjetnica planira biti nevidljiva. Stupa na snagu projekt 'umjetnica je nevidljiva'. Nestat ćemo na neko vrijeme, da se saberemo i posvetimo drugim stvarima.

Podsjetimo, ukrajinska grupa Kalush Orchestra opravdala je ulogu favorita i uvjerljivo pobijedila na ovogodišnjem izdanju Pjesme Eurovizije, osvojivši 631 bod.  Drugo mjesto osvojila je Velika Britanija, treća je Španjolska, četvrta Švedska, a peta Srbija! 

Za pobjedu na Eurosongu natjecalo se 20 zemalja koje su svoj nastup izborile u poluzavršnicama, zatim zemlja domaćin, Italija, koja je to osigurala pobjedom na Eurosongu 2021., kao i još četiri zemlje izravne finalistice: Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Njemačka i Španjolska. 

Vaša reakcija na temu