Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LJETO U SOLINU: Koncert 'Moj galebe...' otvorit će tradicionalnu manifestaciju

LJETO U SOLINU: Koncert 'Moj galebe...' otvorit će tradicionalnu manifestaciju

Solinsko kulturno ljeto počinje u petak

Sve smo bliže otvaranju 29. Solinskog kulturnog ljeta i početku programa prepunog događanja koji će se u naredna dva mjeseca odvijati na više lokacija - Ljetnoj pozornici u Gradini, u Vrtu muzeja Tusculum, tradicijskoj kući Parać, Paraćevom dvoru, Domu kulture Zvonimir, na Manastirinama i ostalim solinskim ambijentalnim lokacijama. Svečano otvaranje bit će u petak, 5. srpnja u 21.30 sati, na Ljetnoj pozornici u Gradini koncertom 'Moj galebe...' posvećenog pjesmama Tomislava Zuppe. Uz Gradsku glazbu Zvonimir pod dirigentskom palicom mo. Tonća Ćićerića na koncertu će nastupiti kao solisti Đani Stipaničev, Neda Parmać, Marsell Benzon i Kristijan Ordulj.

Dan nakon otvaranja (6. srpnja), na istom mjestu, legendarni Novi fosili priredit će večer za pamćenje - teško će se u publici naći netko tko neće zapjevati njihove poznate hitove.

Šarena zabava za djecu u nedjelju u Parku na Širini

Nedjelja, 7. srpnja, posvećena je najmlađima i njihovim radostima. U Parku na Širini s početkom u 20.00 sati održat će se Šarena zabava za djecu. U uvodnom dijelu programa nastupat će Plesna skupina Solinski bubamarci i Solinske mažoretkinje, a voditeljica programa je Gita Teklić.

Nakon zabavnog dijela programa, palicu preuzima Šarenko i njegova ekipa te započinju sportska natjecanja i igre za djecu u kojima, uz pomoć stručnih animatora, mogu sudjelovati svi uzrasti. Nogometni pikado, sportski poligon, gađanje čunjeva samo su neki od brojnih kreativnih igara koje vas očekuju.

Najmlađi se mogu zabaviti već od 19.00 sati uz napuhance - Mali Šarenko, Veliki Šarenko i Safari koji će biti postavljeni u Parku, a od 20.00 sati može se zaviriti do kutka za facepainting, uključiti u mini disco party s animatorima i maskotama te otkriti još pokoje skriveno iznenađenje.

Programska knjižica dostupna je ovdje

Vaša reakcija na temu