Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lutkarski mjuzikl u srijedu u Makarskoj

Lutkarski mjuzikl u srijedu u Makarskoj

'Mudra glava maloga mrava' u Apfel Areni

Lutkarski mjuzikl 'Mudra glava maloga mrava' gostuje u Apfel Areni u Makarskoj u srijedu, 18. rujna, u 18 sati. Predstava je namijenjena vrtićkoj djeci, a u njoj mogu uživati djeca od dvije godine naviše. Ulaznice se mogu kupiti na Info pultu Apfel Arene po cijeni od 6 eura.

- Mali mrav se izgubi u travi i ne može pronaći put do svoga doma. Tražeći mravinjak, putem susreće i upoznaje razne životinje. Pčelica mu napokon pokaže pravi put, ali ga i upozori da požuri kako bi spasio svoju braću od velike žabe koja je krenula na mravinjak. Mrav smisli lukav plan kako otjerati žabu… - stoji u opisu predstave.

Vaša reakcija na temu