Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVI IZAZOV NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer oduševio novom objavom

NOVI IZAZOV NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer oduševio novom objavom

Kotiga je prihvatio izazov

Na društvenim mrežama se pojavio novi izazov pod nazivom 'quarantine pillow challenge'. Tako se influencerice diljem svijeta slikaju se s jastucima koje nose kao haljine, stegnute remenom u struku. Izazov je već stekao popularnost, a odazvao mu se i lovac iz Potjere Dean Kotiga.

- Najnoviji trending challenge u svijetu influencera je takozvani quarantine pillow challenge, kojeg i ja kao najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer, moram biti dio! Ne pokazivati starijima od 80 - napisao je Kotiga. 


Izazovu je odgovorila influencerica Paula Sikirić, a nije mu odoljela ni Hana Hadžiavdagić Tabaković koja je snimila video u kreaciji s jastukom.


Vaša reakcija na temu