Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ODJECI KONCERTA 'Mi se pripremili...'

ODJECI KONCERTA 'Mi se pripremili...'

Neki su ostali 'razočarani' Bijelim dugmetom

Slaven je Bitanga, a Marina Topić je princeza. I oni su ostali 'razočarani' sinoćnjim koncertom Bijelog dugmeta u Splitu.

Naime, oni su se pripremili za svoju omiljenu pjesmu, tiskali prigodne majice, kad ono - 'Bitanga i princeza' sinoć nisu bili na repertoaru!

Ipak, oprostili su Bregi i društvu te nam kažu kako ih je koncert oduševio, a atmosfera bila ispunjena emocijama i energijom.

'Zvuci legendarnog benda vratili su nas  neka prošla vremena, evocirajući uspomene i stvarajući nove. Publika je pjevala iz sveg glasa, a atmosfera je bila nevjerojatna, pokazujući da Bijelo dugme i dalje ima posebno mjesto u srcima svojih obožavatelja', kažu nam Bitanga i Princeza.

Vaša reakcija na temu