Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osnažite se pa u Zoni volontirajte u grupi uzajamne podrške za mlade

Osnažite se pa u Zoni volontirajte u grupi uzajamne podrške za mlade

Petodnevni trening

U Zoni će se održati besplatna edukacija za facilitatore grupe uzajamne podrške za mlade sa psihosocijalnim poteškoćama i mentalnim oboljenjima.

- Kroz petodnevni trening mladi sa psihičkim poteškoćama naučit će pomoći sebi, ali i kako kroz svoje iskustvo biti podrška drugima. Iskusni trenerski tim udruge Feniks osnažit će ih za facilitatorsku ulogu u grupama uzajamne podrške te im bit podrška u radu. Iskoristite priliku za rad na sebi i volonterski doprinos te se što prije prijavite za edukaciju - poziva Marina Vidović, predsjednica udruge Feniks Split.

Susreti grupe uzajamne podrške za mlade sa psihosocijalnim poteškoćama i mentalnim oboljenjima održavat će se u Zoni od listopada, a edukacija za facilitatore od ponedjeljka do petka, od  23. do 27. rujna, od 17 do 19 sati. Prijavnica je dostupna na klubzona.net.

Vaša reakcija na temu