Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Otvorene prijave za Najljepšu mamu Hrvatske 2025.

Otvorene prijave za Najljepšu mamu Hrvatske 2025.

Evo kako se možete prijaviti

Prijave za natjecanje 'Naljepša mama Hrvatske 2025.' počinju 1. rujna, a trajat će do 31. prosinca 2024.

Stručni žiri izabrat će mame u tri kategorije - Najljepša mama Hrvatske, Najljepša mama Hrvatske Dijamant i Najljepša mama Hrvatske Platinum. Organizatori su, uz tri krune, pripremili ukupno šest lenti, a tu su i brojni darovi partnera i sponzora natjecanja.

- Ponosni smo što, zahvaljujući izboru za Najljepšu mamu Hrvatske, već devet godina stvaramo nova prijateljstva, divna iskustva i doživljaje za naše finalistice, a svakako moramo istaknuti i brojne poslovne suradnje i naše partnere koji nas od početka nesebično podržavaju - kazala je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.

Uvjeti koje kandidatkinje moraju zadovoljiti za kandidaturu su državljanstvo Republike Hrvatske, prebivalište na području Republike Hrvatske, starosna dob od najmanje 23 godine u trenutku održavanja natjecanja. I najvažnije od svega – moraju biti majke!

Finalu koje će se održati u travnju u Šibeniku prethode dva regionalna, odnosno polufinalna natjecanja koja se u ožujku održavaju u Varaždinu i na otoku Ugljanu.

Vaše prijave čekaju na adresi elektroničke pošte: nmh.prijave@gmail.com

- Veselimo se još jednoj godini projekta kojemu je cilj druženje, stvaranje novih prijateljstava, poslovnih suradnji te turistička promidžba svih dijelova Lijepe naše - poručuje Maja.

Vaša reakcija na temu