Poslušajte novi hit Tonča Huljića i Petra Graše

Poslušajte novi hit Tonča Huljića i Petra Graše

U spotu se pojavljuje Petra Kapor

'Inamorana' je novi hit Tončija Huljića i Petra Graše. Dvojica glazbenika koje veže duboko prijateljstvo nakon deset godina ponovo su udružili snage i iznjedrili hit koji autorski potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić. 

- Inamorana - zaljubljena je lijepa i sjetna pjesma, ali i simpatična priča o prolaznosti vremena i neprolaznosti potrebe da se zaljubite. Trenutno je u procesu završetak Grašinog albuma i kako smo stalno zajedno u studiju, svako malo bih pjevao ono što sam pisao za njega i tako upropastio stvar, a on je htio pjevati nešto što sam ja pisao za sebe. Zato smo se našli na pola puta kaže Huljić. 

- U Tončijev projekt Madre Badesse zaljubio sam se na prvo slušanje i sretan sam što sam bio i ostao dio te priče. Nisam glazbenik koji je sklon duetima, no suradnja s Tončijem odavno nije službena već duboko prijateljska, pa tako ni ovo ne mogu nazvati suradnjom već zajedničkom idejom dvojice prijatelja - dodaje Petar Grašo. 

Baš kao i prethodni singl 'Mare luda', 'Inamorana' je pjesma dubokih emocija, a na novom albumu bit će još neke pjesme koje je publika imala prilike upoznati, poput 'Žaj mi je' s Nenom Belanom. Na novom albumu nalaze se i tri instrumentalne obrade već dobro poznatih pjesama. Dvije je publika već upoznala: 'Dva put san umra', napravljenu u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom i zborom Ivan Goran Kovačić te 'Bjankarija (Kiša)', u kojoj je Tončiju gost Víctor Espínola, paragvajski multiinstrumentalist i pjevač.

U trećoj Tonči otkriva posebnu gošću: '25 godina je prošlo od pjesme 'Suze biserne' koju pjeva Jelena Rozga, tako da novi album sadrži instrumentalnu obradu ove pjesme. Refren je snimljen na hrvatskom i engleskom jeziku, a siguran sam i da će publika prepoznati vokal posebne gošće u ovoj pjesmi, Jelene'.

Novi hit 'Inamorana' prati i odličan spot za koji je Tonči Huljić osmislio scenarij. Snimljen je u staroj jezgri grada Splita, a uz Tončija i Grašu pojavljuje se i prekrasna mlada glumica i radio voditeljica Petra Kapor. Režiju spota potpisuje Vojan Koceić


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(94874, "");
Pregledaj komentare
29