Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poznat novi termin BlitvaRun traila i Blitvijade, u ponudi pregršt delicija od blitve

Poznat novi termin BlitvaRun traila i Blitvijade, u ponudi pregršt delicija od blitve

'Preporučujemo vam da bar ovaj put poslušate svoje mame i bake i ozelenite se, potrčite ili jednostavno samo pojedete nešto zdravo na zelenom vikendu'

Nakon što su zbog vremenskih neprilika koje su zadesile Podgoru odgođeni, najavljen je novi termin BlitvaRun traila i Blitvijade. Održat će se 20. listopada na platou ispred starog hotela Podgorka. 



'Pozivamo vas na Blitvijadu - zeleni festivala hrane i pića - i utrku Blitvarun trail koji slave zdrav način života.

Posebno bismo ove godine istaknuli novu atrakciju i akciju ovogodišnje Blitvijade - BlitvaRun trail utrku za velike i male, gdje će svi sudionici imati priliku pokazati svoju kondiciju i ljubav prema blitvi u jedinstvenom okruženju. Ovo je idealna prilika za cijelu obitelj da se zabavi i provede aktivan dan na svježem zraku', ističu iz Turističke zajednice općine Podgora. 

Dodatne informacije o utrci mogu se pronaći na web-stranici Stotinka


'Jeste li ikad kušali sladoled od blitve - blitvar? Mi jesmo i fantastičan je. Ovaj zeleni događaj nudi vam priliku da kušate nevjerojatne proizvode i delicije od blitve poput Premis sladoleda, Poetica Gina, sireva Sirko, blitvenjaka OPG-a Livr, soparnika OPG-a Ivan Očasić, Jeti Fritule, kozmetika od blitve OPG-a Katica Čuljak kao i mnoge druge delicije koje će pripremiti predstavnici lokalnih udruga, društava, restorana i hotela kao i privatne osobe', najavljuju organizatori.

Ove godine natjecanje na Blitvijadi ima par kategorija:

- Najveći u Podgori - list blitve (kategorija koja od vas traži da mazite i pazite vašu blitvu i listove i donesete baš onaj najveći, ali podgorski)

- Najbolji u Podgori - jelo od blitve (spremite baš vi najbolje jelo i stručni sud će odlučiti pobjednika)

- Najbrži u Podgori - najbrže čišćenje blitve (pokažite iskustvo u kuhinji i očistite svežanj blitve u rekordnom roku).

Bogat program obuhvaća radionice i edukacije za djecu, kutak za fotografiranje... Zabavu za mlade i stare donosi i cikuski program. Za glazbu su zaduženi Belfast Food & DJ program.


'Preporučujemo vam da bar ovaj put poslušate svoje mame i bake i ozelenite se, potrčite ili jednostavno samo pojedete nešto zdravo na zelenom vikendu u Podgori. I ne zaboravite blitvarsku majicu', poručuju iz organizacije. 

Provjerite kako je bilo prošle godine...


Vaša reakcija na temu