Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay REZOLUCIJA O SREBRENICI Kći legendarnog splitskog glumca Milana Štrljića 'pokazala kako stvari stoje'

REZOLUCIJA O SREBRENICI Kći legendarnog splitskog glumca Milana Štrljića 'pokazala kako stvari stoje'

Iva je i ranije javno podržavala Vučića, bila je na njegovoj izbornoj listi

Kći poznatog splitskog glumca Milana Štrljića, srbijanska filmska glumica Iva Štrljić, oglasila se o jučer izglasanoj rezoluciji o Srebrenici i stala u obranu Srbije.

- 5,2 milijarde ljudi širom svijeta nije podržalo rezoluciju o Srebrenici - napisala je Štrljić na svom Instagram storyju, a objavila je i dvije fotografije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je u dvorani Generalne skupštine UN-a bio ogrnut srpskom zastavom.

Podsjetimo, Iva Štrljić je i ranije podržavala Vučića te bila na njegovoj listi za beogradsku skupštinu, piše Jutarnji.

Za rezoluciju, kojom se predlagalo da se 11. srpnja proglasi Međunarodnim danom sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici te osudi negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca, glasale su 84 od 193 države članice UN-a, protiv je bilo njih 19, a suzdržano 68.

Vaša reakcija na temu