Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot SEVERINA RASPAMETILA PRATITELJE Objavila novu fotografiju u neobičnom kupaćem kostimu

SEVERINA RASPAMETILA PRATITELJE Objavila novu fotografiju u neobičnom kupaćem kostimu

'Big blue', napisala je kratko

Čini se kako Severina ne može dočekati ljeto i svoja izdanja u kupaćim kostimima, a jednim takvim ponovno je počastila svoje obožavatelje koji ju prate na Instagramu.

48-godišnja Severina objavila je novu fotografiju na kojoj u bazenu pozira u plavom kupaćem sa zanimljivim prorezom na dekolteu, prenosi Dnevnik.hr.

'Big blue', napisala je kratko uz fotografiju.

'Koliko ljepote na jednom mjestu', 'Predivna si', 'Bit će uvijek najbolja, draga Severina', 'Kako si lijepa', 'Plavo, plavo, volim plavo', 'Ljepotice', dio je komplimenata koje je dobila u komentarima.

Severina se prošli tjedan u kupaćem kostimu osvrnula i na inauguraciju novog američkog predsjednika Joea Bidena, i to u prikladnom izdanju s motivom američke zastave, a pritom je iskoristila i priliku da iznese svoje mišljenje o Melaniji Trump.

Vaša reakcija na temu