Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr Slavni glazbenik angažirao odvjetnika za razvod prije objave da je dobio dijete s ljubavnicom

Slavni glazbenik angažirao odvjetnika za razvod prije objave da je dobio dijete s ljubavnicom

'Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost'

Pjevač i gitarist Foo Fightersa Dave Grohl otkrio je da je varao svoju ženu te da je nedavno postao otac djeteta koje je dobio s ljubavnicom. Magazin People piše da je Dave, prije nego što je javno objavio da je dobio izvanbračno dijete, angažirao odvjetnika za razvod.

Dave i njegova samozatajna supruga, bivši model i producentica Jordyn Blum, zajedno su više od 20 godina. Vjenčali su se 2003. godine, a zajedno imaju tri kćeri - Violet Maye (18), Harper Willow (15) i Opheliju Saint (10).

Dobio dijete s ljubavnicom

Podsjetimo, 55-godišnji glazbenik oglasio se na Instagramu te objasnio kako čini sve da zasluži oprost svoje obitelji.

'Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost', napisao je.

'Zahvalni smo za vašu obzirnost prema svoj djeci koja su uključena dok idemo naprijed zajedno', poručio je. 

Grohlove kćeri Violet i Harper deaktivirale su svoje Instagram profile, a fanovi pišu da su to učinile sat vremena nakon njegove objave, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu