Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Četvero djece ostalo zarobljeno u zamrzivaču, nisu preživjeli

Četvero djece ostalo zarobljeno u zamrzivaču, nisu preživjeli

Užas u Namibiji

Policijaistražuje smrt četvero djece u dobi od tri do šest godina, koja su se igrala u praznom starom zamrzivaču u Namibiji, sjeveroistočnoj regiji Zambezi, u gusto naseljenom području grada Katima Mulilo. Pronađeni su u ponedjeljak poslijepodne.

Vjeruje se da su djeca slučajno ostala zarobljena dok su se igrala i da su se ugušila, no istraga je u tijeku. Od četvero djece, dvoje se ugušilo u hladnjaku, dok je dvoje preminulo naknadno, piše BBC.

'Kada sam ušao, vidio sam bolničare kako brinu o mojoj kćeri i još jednoj djevojčici. Hitno su ih odvezli u bolnicu, dok su drugo dvoje ukrcali u policijska mrtvačka vozila', rekao je Aranges Shoro, otac djece, za privatne novine The Namibian, prenosi Dnevnik.hr

Nije poznato zašto je nefunkcionalni zamrzivač ostavljen ispred kuće jedne od pogođenih obitelji.

Vaša reakcija na temu