Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Spleat Advent: Zagrijte se na Starom placu uz Damira Urbana & 4

Spleat Advent: Zagrijte se na Starom placu uz Damira Urbana & 4

Posjetitelji će uživati u hitovima kao što su 'Budi moja voda', 'Mala truba', 'Priđi mi bliže'

Nakon Nene Belana & Fiumensa koji otvaraju koncertni program na Starom placu 3. prosinca - 9. prosinca nastupaju Damir Urban & 4. 

Ovaj riječki sastav dugo je prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni i ostao je jedan od najprepoznatljivijih rock sastava, a u svom glazbenom izričaju nerijetko kombiniraju različite stilove. Splitska publika svjedočila je tome ovoga ljeta na manifestaciji San Sustipanske noći, gdje su Urban & 4 s Antom Gelom i gudačkim sastavom priredili poseban glazbeno scenski ugođaj.

Na Spleat adventu posjetitelji će ipak uživati u klasičnoj verziji uz hitove kao što su 'Budi moja voda', 'Mala truba', 'Mjesta za mene', 'Priđi mi bliže' i mnoge druge. Ono po čemu su Urbanovi nastupi poznati njegova je posebna povezanost s publikom, a božićni ugođaj na Starom placu zasigurno će još više pridonijeti takvoj atmosferi.

Ulaznice za koncert dostupne su online na linku te na svim prodajnim mjestima Adriaticketa po cijeni od 60 kuna.

Organizator Spleat Adventa udruga je za promicanje kulture i ugostiteljstva Bastion, koja okuplja vlasnike restorana Corto Maltese, Galerija Bar Food, Bokeria kitchen & wine, Bokamorra, Pandora Greenbox, Pinku fish & wine, Uje oil bar, Misto street food & bar i ARTiČOK.

Sve informacije o aktivnostima i događajima na Spleat Adventu mogu se pratiti na društvenim mrežama Facebook, InstagramTikTok.

Vaša reakcija na temu