Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Splitski SKAC organizira duhovnu obnovu za mlade, dolazi EHO zajednica

Splitski SKAC organizira duhovnu obnovu za mlade, dolazi EHO zajednica

17. i 18. svibnja

Sljedeći vikend, 17. i 18. svibnja, Studentski katolički centar Split u suradnji sa EHO molitvenom zajednicom, predsjednikom Markom Matijaševićem i duhovnikom don Filipom Pavlovićem, organizira dvodnevnu duhovnu obnovu za mlade.

Vizija EHO molitvene zajdnice iz Zagreba jasno definira njihov cilj: žele vidjeti novu generaciju vjernika koja će se snažno moliti i živjeti ispunjenim životom, vođena Duhom Svetim. Njihova želja je da mladi, uz njihovu podršku i Božje vodstvo, spoznaju svrhu svog života, oblikuju viziju za svoju budućnost i hrabro je slijede. Žele potaknuti mlade ljude da postanu promjena koju žele vidjeti u svijetu, postajući prave vođe, molitelji, hrabri roditelji, govornici i poznavatelji Božje Riječi – generacija koja odjekuje Božjom ljubavlju u svakom kutku svijeta.

Duhovna obnova počinje u petak, 17. svibnja, nagovorom u 20.00 sati u crkvi Gospe od Zdravlja. Nakon nagovora počinje Misa mladih te euharistijsko klanjanje do 22.00 s temom 'Pođite za mnom!'. Važno je napomenuti da se Mise mladih inače organiziraju svakog petka u 20.30 u istoj crkvi.

U subotu, 18. svibnja, duhovna obnova nastavlja se na franjevačkom klerikatu (Put iza Nove bolnice 10c) s početkom u 9.00 sati. Program će trajati do 15.00 sati, a nakon uvodnog slavljenja, bit će obrađene teme poput poziva, identiteta, vrijednosti, preuzimanja odgovornosti i upravljanja vremenom. Sve će kulminirati molitvom predanja i svetom misom.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u subotnjoj duhovnoj obnovi mogu ispuniti kratku prijavnicu na www.skac.st.

Vaša reakcija na temu